En son beş sanal sunucu kiralama Kentsel haber

Wiki Article

Yeni Ev NVME SSD Diskler ile imdi disk kaynaklı hafiflıklar ve dosya tahrir / okuma meselelemleriniz deki ahestelıklara son veriyoruz.

Arttırılabilir Kapasite Firmamız tarafından almış olduğunız sanal sunucu paketlerini dilediğiniz çağ mevcut hapishaneğiniz aynı duracak şekilde farklı bir pakete yükseltebilir yahut düşürme konulemini yapabilirsiniz.

Linux sanal sunucu bir evet da birden fazla aksiyonletim sisteminin ilgilı olduğu donanımsal bir sunucu üzerinde en mürtefi başarımın elde edilmesini sağlayan özgür ve izole teknolojilere sahip olan kaynaklara sanal sunucu adı verilir.

Bu sayede almış olduğunız sunucuyu maksimum performansla ve sorunsuz kullanabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.

Sunucularımız siz maliyetli müşterilerimizin gereksinimlerine müteveccih olarak en hayırlı şekilde optimize edilip servise açılmaktadır. İhtiyacınıza en tatminkâr hosting paketini seçerseniz şayet firmamızın nitelikli hizmetinden kesinlikle memnun kalırsınız.

VDS ile esnek bir ortamda temel sunucu ve kaynaklarını daha çokça denetleme edebilme imkanı bulunmaktadır.

IHS Telekom Kiralık Linux Sunucu hizmetlerini yeğleme ettiğinizde meslekletim sistemi olarak celi kaynaklı Linux konuletim altyapısıyla sunucunuzu kullanmaya mirlayabilirsiniz. Linux sanal sunucu hizmetiyle beraberinde Ubuntu, Centos işçilikletim sistemlerinden birini yeğleme edebilir, sunucu yönetiminizi linux tabanlı sunucu işletim sistemleri üzerinde kolay yapabilirsiniz.

• VDS’te sunucuyu paylaşan web sitelerinin performansına için sair sitelerin performansı bileğhizmetmez. Bir sitenin müdrike ziyaretçisi yüzbinlerce olsa da başka sitelerdeki düzende tek değiş gayrimümkün. VPS’te tehlikeli başarım etkilenmeleri kavil konusu olabilmektedir.

Son teknoloji olan NVME.2 disk altyapısını, VDS sunucu siparişinde yeğleme edebilir ve SSD disklere nazaran 5 karşı henüz hızlı NVME2 diskler ile ali performans katkısızlayabilirsiniz.

VDS sunucular fiziksel sunucularda evetğu gibi tesisat kaynakları baştan sona kullanıcıya tahsis edilir. CPU, RAM, Storage disk üzere kaynakların bütün hakları %100 olarak sunucuya adanır,

Web Hosting yahut Reseller Hosting hizmetini tercih etmiyorsanız internet sitenizi sunucularınızda kolaylıkla çitndırabilirsiniz. Bu sayede barındırılan internet sitesinin cirimı da baştan aşağı sizin tarafınızdan belirlenmektedir.

Sanal sunucu kiralama, fiziksel bir sunucuyu sanallaştırma mukayyetmı ile ansızın çok sunucuya ayırarak disk, cpu, ram gibi birlikteşenlerin en velut şekilde kullanılmasını sağlayıcı zir yapı sistemidir.

Tüm Reseller Hosting hizmetlerimizde ‘Ücretsiz’ olarak sanal sunucu programları sunduğumuz SSL Sertifikası ile sitenizin emniyetliğini ve standardını arttırın! Tüm tarayıcılar ve mobil cihazlarda desteklenen emeksiz kurulumu ile saniyeler içerisinde aktif edebileceğiniz ast bünyeyı sizlere sunmaktayız.

Bütün paketlerimizde ücretsiz olarak otokton otomasyon sistemimiz ile sunulmaktadır. Bu sayede ürün ve hizmetleriniz simultane teslim edilip ve sizlerin denetleme edebileceği vürutmiş muayene paneli sağlamlanmaktadır.

Report this wiki page